انواع ادویه در آشپزی اسلامی
به طور کلی ادویه مطرح در طب اسلامی ودر روایات به این ترتیب است:
فلفل سیاه، سفید و فلفل دراز که بنام دار فلفل معروف است.
شاید شامل فلفل قرمز ودیگر انواع فلفل هم باشد.
در مرتبه سوم انواع زیره کرمانی سیاه سبز کوهی وکراویا
در مرتبه بعد دارچین، قرفه، سلیخه ودیگر انواع دارچین مانند دارچین ختائی ودارچین سای
در مرتبه پنجم زنجفیل که در قرآن هم ذکر شده است.
در مرتبه ششم زعفران
در مرتبه هفتم هل سبز، سفید وهل بویا
در مرتبه بعدی میخک، تخم گشنیز، سماق، گل سرخ، جوز بویا، بسباسه ، بادرنجبویه، آویشن، زنیان، خولنجان، پودر سیر، رازیانه، وغیره می باشد .
همه اینها بعنوان ادویه می شود استفاده کرد علاوه بر اینکه خواص درمانی زیادی نیز دارند .
⚜️ آشپزخانه کد بانوی طب اسلامی نباید از این ادویه خالی باشد تا غذاهایش معطر وخوشمزه ونافع باشد ودر استفاده از این ادویه ابتکار داشته باشد و بر حسب مزاج خانواده ذائقه ها ونیازهای درمانی در انتخاب ادویه اجتهاد کند.
درباره این سایت