لطیفه،شیرینی لطیفه،شیرینی تر،شیرینی پزی،آشپزی،آشپزی اسلامی،طب اسلامی




✅‌ مواد لازم: 


 تخم مرغ محلی :۳ عدد 

 آرد کامل:۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر 

 عسل طبیعی :۳ قاشق غذا خوری  

 


✍طرز تهیه:


سفیده و زرد تخم مرغ هارو جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید که کامل سفت سفت شود. 

عسل را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود بعد سفیده را اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی آرام هم بزنید، یعنی زیرو رو میکنیم. 

آرد را آرام و کم‌کم الک کنید به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید.

باید خیلی با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد.مواد را داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا آلمینیومی انداختید و از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم 

سانت باشه استفاده کنید وقتی همه شیرینی ها رو قیف زدید داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد وقتی پخت بلافاصله از سینی جدا 

کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینی‌ها جدا نمیشوند بعد سرد شدن  داخل آنها با قیف خامه بزنید. 

بعد می توانید شیرینی‌ها را با پودر یا خلال پسته تزئین کنید.



نکات: 


در صورتیکه نمی‌خواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.  

اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و یک قسمت کار رو درست انجام ندهید شیرینی هاتون سفت خواهند شد. پس هم زدن خیلی مهم است مخصوصا هم زدن دورانی.




طرز تهیه خامه محلی





وبسایت :        islamic-cooking.blog.ir


‌ کانال تلگرام:     t.me/Islamic_cooking


اینستاگرام :      instagram.com/islamic_cooking



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حمل و نقل بین المللی پرشین | بروزترین مرجع دانلود فیلم و سریال ایرانی و خارجی aerospace-engineering-blog حسین (علیه السلام) آرام جانم درمان نوین زخم بازسازی خانه، آپارتمان و دفتر کار، فروشگاه تکنولوژي روز دنيا Norman digilearn پیام آگهی|سایت تبلیغاتی اصناف بازار،مشاغل و تولید محتوا صنفی