✅ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
500 ﺮﻡ ﺁﺭﺩ کامل
3 ﻋﺪﺩ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ محلی
ﻧﺼﻒ ﻤﺎﻧﻪ ﺷﺮ گاو محلی
ﻧﺼﻒ ﻤﺎﻧﻪ کره محلی ذوب شده
3 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭ ﻣﺎﺳﺖ محلی
200 ﺮﻡ ﺮﻩ محلی
500 ﺮﻡ ﺮﺩﻭ
ﺑﻪﻣﻘﺪﺍﺭ ﻢ ﻧﻤ دریا
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍ ﺷﺮﺑﺖ :
4 ﻤﺎﻧﻪ عسل
5 ﻤﺎﻧﻪ ﺁﺏ
✍ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻪ:
ﺍﺑﺘﺪﺍ عسل ﻭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻓ ﺭﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻭ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﺪ و به غلظت مورد نظر برسد،ﺷﺮﺑﺖ ﺭﺍ ﻨﺎﺭ ﺑﺬﺍﺭﺪ.
ﺁﺭﺩ کامل, ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ محلی , ﺷﺮ محلی, کره محلی, ﻧﻤ دریا ﻭ ﻣﺎﺳﺖ محلی ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺮﺩﻩ ﻭ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ. ﺧﻤﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻞ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺭﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻮﺷﺎﻧﺪ. ﺑﻪﻣﺪﺕ ﻧﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪ ﺧﻤﺮ ﺑﻤﺎﻧﺪ.
ﺧﻤﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ 10 ﻗﺴﻤﺖ ﺗﻘﺴﻢ ﻨﺪ. ﺭﻭ ﺗﺨﺘﻪ ﺎ ﻣﺰ ﺁﺭﺩ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺧﻤﺮ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺁﻥ ﺑﺎﺯ ﻨﺪ. ﻧﺎﺯ ﺧﻤﺮ ﺑﺎﺪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺎﻏﺬ ﺑﺎﺷﺪ. ﺳﺲ 5 ﺧﻤﺮ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻨ ﻪ ﻗﺒﻼ ﺮﺏ ﺮﺩﻩﺍﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ. ﺭﻭ ﻫﺮ ﺧﻤﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺮﻩ ﺮﺏ ﻨﺪ.
ﺮﺩﻭ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺧﻤﺮﻫﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﻄﺢ ﺧﻤﺮ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺳﺖ ﺨﺶ ﺷﻮﺩ. ﺳﺲ 5 ﺧﻤﺮ ﺑﻌﺪ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﻭ ﺮﺩﻭﻫﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭ ﻫﺮ ﺧﻤﺮ ﺮﻩ ﺑﻤﺎﻟﺪ.
ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬا ﺑﺎ ﺎﺭﺩ ﺑﺴﺎﺭ ﺗﺰ ﺧﻤﺮﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪﺻﻮﺭﺕ ﻟﻮﺯ ﺑﺮﺪﻩ ﻭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﻪﻣﺪﺕ 30 ﺩﻗﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 300 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﺖ ﺎ 150ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﺮﺍﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ.
مصرف این شیرینی در فصل گرما مناسب نمی باشد.
مولا و آقای ما حضرت امام علی صلوات الله علیه فرمود: خوردن گردو در گرمای شدید، حرارت را در بدن برمی انگیزد و زخم های تن را تحریک می کند؛ امّا خوردن آن در زمستان، کلیه ها را گرم می کند و سرما را می رانَد.
بحار الأنوار، ج 62، ص 281 وج 66، ص 198، ح 2.
وبسایت : islamic-cooking.blog.ir
کانال تلگرام: t.me/Islamic_cooking
اینستاگرام : instagram.com/islamic_cooking
درباره این سایت