آشپزی اسلامی،طرز تهیه آلوبخارا،آلو بخارا،خواص آلو بخارا،کانال آشپزی اسلامی،چگونه آلو بخارا درست کنیم،نحوه خشک کردن آلو،احادیث آلو،آموزش آشپزی اسلامی،@Islamic_cooking


مستفاد از روایات این است که آلوی پوست کنده و خشک شده بهتر است و مضرات آلوی تازه در آن از بین می‌رود.

✅در روایت آمده است:

عَلَیْکُمْ بِالْإِجَّاصِ الْعَتِیقِ فَإِنَّ الْعَتِیقَ قَدْ بَقِیَ نَفْعُهُ وَ ذَهَبَ ضَرَرُه‌ وَ کُلُوهُ مُقَشَّراً فَإِنَّهُ نَافِعٌ لِکُلِّ مِرَارٍ وَ حَرَارَةٍ وَ وَهَجٍ یُهَیِّجُ مِنْهَا

یعنی بر شما باد آلوی کهنه و مانده زیرا آلوی کهنه نفعش باقی مانده و ضرر آن از بین رفته است و آن را پوست کنده بخورید زیرا برای هر مره ای و گرمی و هیجانی که از آن دو باشد نافع است.

طب الائمه، ابن سابور ایات نیسابوری، ص136


کهنه بودن علت برای نافع بودن آلوی کهنه است بنابراین هر میوه‌ی کهنه و خشکی نفعش باقی مانده و ضررش از بین رفته است.

اگر نافع بودن کهنه فقط در آلو بود می‌فرمود «فان الاجاص العتیق» ولی فرمود «فان العتیق» بنابراین هر میوه ای که کهنه باشد نفعش باقی مانده و ضررش دفع شده است.

بهترین آلو، آلوبخارا است زیرا پوست کنده است. منظور از آلو بخارا همان آلوی پوست کنده و خشک شده هست .

✍ طرز تهیه:

آلو ها را می شوییم و در ظرفی آب نمک درست کرده و آلو ها را داخل آن میریزیم به طوری که آب نمک آلو ها را بپوشاند.24 ساعت صبر میکنیم تا پوست آلو نازک شود.سپس پوست آلو را جدا میکنیم و آنها را مقابل آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود.اگر زمان خشک شدن بیش از یک روز طول کشید در روز دوم آلو ها را بر میگردانیم تا قسمت زیر آنها نیز خشک شود.

برای تهیه آلو بخارا روش ها مختلفی مثل جوشاندن در آب و نمک یا حوشاندن در آب و روغن وجود دارد اما  مزیت روشی که ذکر شد این است که رنگ آلو حفظ می‌شود و تیره نمی‌شود.

آلوهایی که مورد استفاده قرار می‌گیرد بهتر است گوشتی و شیرین باشد و آلوی سیاه مناسب تر است.

در صورت تمایل پس از جدا کردن پوست آلو ،میتوان مقداری نمک به آن اضافه کرد.



وبسایت :        islamic-cooking.blog.ir

‌ کانال تلگرام:     t.me/Islamic_cooking

اینستاگرام :      instagram.com/islamic_cooking

کانال ایتا :        eitaa.com/Islamic_cooking

کانال آپارات :     aparat.com/islamic_cooking

آشپزی اسلامی،طرز تهیه آلوبخارا،آلو بخارا،خواص آلو بخارا،کانال آشپزی اسلامی،چگونه آلو بخارا درست کنیم،نحوه خشک کردن آلو،احادیث آلو،آموزش آشپزی اسلامی،@Islamic_cooking

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قاصدک مهر قیمت گوشی سامسونگ a7 تدریس خصوصی دوم دبستان Patrice نسیم رایانه BONET بازارگستر شرکت سایه روشن | پوشش سقف پاسیو | نورگیر ساختمان | نورگیر حبابی ستاره سهیل منظرگاه مديريتی مهدی منتظران